No niin, nyt on saatu viralliset "tulokset" 4kk neuvolasta, joka meillä oli taas lääkärineuvola.

Tässä mun "look" kun lähdin kesäisen oloisena päivänä autoillen neuvolaan:

1273684844_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Ihan hienosti noilla pärjäsi, kun poika oli koko ajan kaukalossa, eikä siirtymät ulkona ollut pitkiä.

Stategiset mitatkin saatiin: 8385g ja 67cm, eli nousussa on edelleen. Tosin käyrien mukaan on kasvuvauhti kuitenkin nyt hidastunut ja osittain käyrät meni jopa lievästi alaspäin (!). Mutta kokonaiskasvu on edelleen kipuamassa ylöspäin tasaisesti, mikä on pääasia.

Tällä kertaa ei täti tökkinytkään millään neuloilla ja päästiin siis neuvolatädin luota ilman itkuja.

Lääkärissäkin olisi kaikki mennyt ihan ok, mutta tädillä oli ihan kalikkakylmät kädet! Viljon kainalot oli ihan kylmät sen lääkärin käsittelyn jälkeen! Ei ihme, että poika nosti kamalan metelin siinä kohtaa kun kalikkanäppi koski häneen... Tästä hyvästä saatiinkin merkintä neuvolakorttiin "herkkä pienimies"!

Herkkä ei kyllä oo ihan ensimmäinen adjektiivi, jolla äiti kuvaisi poikaa, mutta samapa tuo. Pääasia kun kaikki oli kunnossa, ja saatiin "terveen" paperit.

Vähän jäi mua itseäni ihmetyttämään neuvolakorttiin kirjoitettu: "kivekset yms. normaalit" siis mitä on toi kivesten ohessa oleva yms? En oo kyllä koskaan törmänny tolla alueella mihinkään muuhun kuin kiveksiin?! Tai sit mä vaan en oo "tarpeeksi kokenut" ;D Kotiäidillähän nämä naurun/hauskuutuksen aiheet on vähän erilaisia kuin muilla :D