Tällä hetkellä kiivetään sohvalle (täysillä ja aina kun äiti selän kääntää) ja äiti kauhulla odottaa milloin sieltä muksahdetaan aikamoisella vauhdilla alas...

Seisomaan yritetään nousta puhtaasti lattialta, vielä ei onnistu kuin kyykyssä olo hetken, mutta ei varmaan aikaakaan kun treenit edistyy :)

Edelleenkin ollaan sen verran arkoja, että sormesta on pakko pitää kiinni kun kävellään. Tosissaan sitä ei kyllä mihinkään tarvittaisi. Eilen käytiin myös hyvän kasvun avaimet -tutkimuksen testeissä ja pojalla oli painoa 11 060g eli yli puoli kiloa oli kuukaudessa tullut lisää.

Ei mikään ihme, sillä jätkä ei tällä hetkellä muuta teekään kuin syö! Ruokahalu on ihan pohjaton :) Onneksi uppoaa ruoka kuin ruoka, eli mitään kronkelia hänestä ei tosiaankaan ole tullut. Kaikkein hienointa on kun saa itse lusikan käteen ja saa harjoitella syömistä ihan itse. Jostain kumman syystä äiti laittaa lautasen vielä tässä vaiheessa lattialle -jotta koiraimurin on sieltä helppo hoitaa "jälkisiivous" :) Sitäpaitsi pöydältä se lautanen lentää alle nanosekunnin lattialle...

Kova flunssa on vaivannut jo puolitoista viikkoa, 4 päivää oli poika viikonlopun molemmin puolin poissa hoidostakin kun oli kuumeinen ja sen jälkeen iski silmätulehdus. 2 päivää oli äiti kotona ja 2 päivää isi oli pojan kanssa.

Jaahas, nyt onkin pakko mennä laittamaan perunat kiehumaan, jotta on pöperöt valmiina siinä kohtaa kun lasten soppakello alkaa soimaan :)