Nyt mennään niin lujaa vauhtia, että äidiltäkin näköjään jäi kokonaan syyskuu päivittämättä :D 8kk neuvolasta tuli mitat: 10345g ja 75cm eli "jättilinja" jatkuu :D

Päivät vain täyttyvät kummasti kun yrittää rytmittää toimintoja poitsun aikataulun mukaan -yllättävän haastavaa välillä. Varsinkin, kun on joku homma, mikä on PAKKO tehdä, niin eipähän poika toimikaan kuin kello. Vaikka olisi nukkunut samalla rytmillä kaksi viikkoa :)

Hampaiden suhteen käytiin oikea maraton. Jätkä kasvatti 4 hammasta läpi ikenen 9 päivän sisällä... Eli yhtäkkiä oli yläleuassa 4 hammasta! Nyt on sitten opeteltu olemaan näiden hampaiden kanssa. On haastetta pienelle miehelle, kun tähän asti on vain ollut 2 hammasta alhaalla... Nyt kun nakkaa hampaat yhteen lähtee esim. omenasta palanen?! Hämmentävää ja samalla myös hyvin yököttävää -kirjaimellisesti :) Nyt onkin saanut olla tarkkana, mitä tuo kaveri työntää suuhunsa.

Liikkuminen menee edelleen ryömintälinjalla, tosin konttausasentoon noustaan jo melko terhakkaasti. Ainoastaan jalan ja käden väinen kombo ei toimi. Pystyyn pungerretaan, jos jostain vaan saa ylempää kiinni, sinänsä maasta ei vielä nouse muuta kuin rintakehä. Veikkaampa kuitenkin että ei kovin kauaa kestä, kun poika alkaa jo nousta polvilleen, jahka hiffaa tämän pystyyn nousemisen idean. Äidillä ei ole kiire, isi hoputtaa ja nostelee konttausasentoon ja mummi kävelyttää poikaa jo. Mä oon vaan NIIN tyytyväinen, mitä pidempään tuo pysyy lattiatasossa. Sitä enemmän on älliä ehtinyt kasvaa nupin sisälle, sitten siinä vaiheessa, kun väistämättähän se pystyyn nouseminen on edessä.

Nukkuminen on edelleenkin meillä vähän katkonaista. Varmaan suurin syy on siihen tissittely, eli tissitellään edelleen niin päivällä kuin yölläkin. Kuukauden olen ajatellut, että poika vielä saa roikkua tississä, sitten loppuu ainakin yösyöminen -katsotaan miten tämänkin kanssa taas vaan käy :) Päikkäreille nukahtaa jo omaan sänkyyn ihan kympillä melko itkuttomasti (riippuen väsymystasosta) eli jossain asiassa ollaan sentään edistytty :)

Onhan äidillä tässä ollut "muutakin" aktiviteettia, meidän oma pikku noutaja kävi viikonloppuna kokeessa ja tuloksena läpäisty taipumuskoe. Nyt sitten saa osallistua kisoihin, jos vaan ohjaajalla rohkeus riittää.

Päivitystä myös ulkomuotoon :) Istua ei vielä osaa, mutta tällä tavalla tukea ottaen "istuu"

1286173534_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Meidän pojat ottaa rennosti :)

1286173579_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

 

Jaahas, mä meen takasin kutomaan, ehdin vielä vähän kutoa, ennenkuin kaveri herää aamupäikkäreiltä :)