Nyt on se vaihe, että ei oikein tiedä mitä tekisi, niimpä toteutan hyväksi todettua mallia: en tee mitään, vaan kudon :D Olen kyllä vannottanut itselleni, että ainoastaan tämän päivän tällä viikolla on oikeasti mahdollisuus tehdä vain tätä lempparihommaani, ja sitten onkin alettava tuumasta toimeen.

Ensi sunnuntaina on ristiäiset ja sitä ennen ihan muutama homma pitäisi tehdä.

Siivota tätä kämppää on ihan turha ennen perjantai-lauantaiakselia -ainakaan lattioiden osalta. Koirakin näyttää aloittavan karvojen tiputtelumaratoninsa, niin sen puolesta saa uusi ihana hiljainen imurini olla ihan rauhassa. lauantaina on hyvää aikaa valjastaa lapset viihdyttämään toinen toisiaan ja sutia kämppä läpi.

Tarjottavien puoli tuottaakin sitten jo vähän hikeä, kun en lainkaan tiedä mitä pitäisi tarjota. Onko tapana tarjota esim. täytekakkua? Kääk! miten voi ihminen unohtaa jo (!) kuudessa vuodessa tällaiset asiat :) Siis mitä te ootte syönyt / tarjonnut ristiäisissä? Meillä mennään kyseinen juhla kuitenkin ihan minimimiehityksellä. Kutsuttuna varsinaiseen tilaisuuteen on pelkästään meidän omat vanhemmat (uusine puolisoineen) sekä kummit ja isovanhemmat eli yhteensä osallistuvia on 11 aikuista vierasta ja 4 lasta + tietty me vanhemmat ja itse päivänsankari.

Illalla on tarkoitus pyytää muut "ei kutsutut" sukulaiset epäviralliselle kahville. Tämä ratkaisu tehtiin siksi, että tilaisuus pidetään meillä kotona ja meillä on ahdasta... Lisäksi jos oltaisiin jo pelkästään kutsuttu esim. meidän omat sisarukset lapsineen olisi pelkästään lapsia iältään 1-9v ollut 15 kpl(!) ahtaat tilat, ja tuollainen taapero / muksumäärä niin anteeksi vaan, mutta "ei kiitos". Haluan itsekin pystyä keskittymään itse tilaisuuteen, ja tällä miehityksellä se varmasti onnistuu parhaiten. Muut saavat kutsun tulla illala kahvittelemaan, ihan muuten vaan, jos haluavat.

Sinänsä tarjottavaa pitää kuitenkin tehdä "varastoon" sen verran, että sitä riittää myös illaksi. Eli jotain helppoja ohjeita, vinkkejä? Alustavasti oon ajatellut tehdä mokkapaloja, pullaa (vielä arvon leivonko itse, vai ostanko...) ja sitten jotain suolaista, ehkä juustotikkuja tai sitten jotain muuta "idioottivarmasti" onnistuvaa. Lisäksi varmaan "hätävaraksi" teen kuivakakun, ehkä sokerikakun jonkun muunnelman. Tuntuu vaan, että päätösten tekeminen näillä imetysaivoilla on vaan niin himputin vaikeaa.

Juomapuoli on sentään selvillä, teetä ja kahvia :D Lapsille ostan Sprite:a, koska se on tuntunut olevan meidän viimeisillä synttärikesteillä aina huippumenestys. En kyllä ymmärrä miksi kokis on kokenut niin kovan inflaation, mutta kaipa sitä saa joka paikassa :)

Nyt mä siis iskeydyn takaisin mun kutimen ääreen, poika nimittäin juuri nukahti, enkä viitsi "tuhlata" tätä hiljaista hetkeä esim. kauppareissuun -mikä sekin on tänään vielä edessä... :D Viime yö muuten meni jo melko normaalisti, eli nenä alkaa jo pysyä auki, onneksi tämän ikäisten flunssat on melko lyhyt kestoisia.