Meillä vissiin vihdoin (!) ollaan terveitä. Olikin sitten sellainen sairasteluputki, ettei paremmpasta väliä!

Liu'uttiin flunssasta toiseen ja vatsataudin kautta takaisin lähtöpisteeseen ;)

Tällä hetkellä on pienellä vielä antibioottikuuri päällä, ja tiistaihin asti sitä pitää tunkea tuon pienen suuhun.

Pienin kehittyy hurjasti! Ei ole kuin muutama viikko siitä, kun ryömiminen muuttui kokopäivä konttaamiseksi. No eihän siinä sitten mennyt kuin runsas viikko ja hän päätti kokeilla polvilla seisontaa! Nyt onkin sitten vajaan viikon noustu ihan oikeasti pystyyn, eli varmaankin parin seuraavan viikon ohjelmassa on tukea pitkin eteenpäin meno!

Missä on se äidin pikku vauva??! Niin se vaan aika menee!

Hoitopaikatkin hain pojille elokuun alusta eteenpäin. Töihin olisi tarkoitus mennä, kun koulut alkaa. Sinnitellään sitten jotenkin tuo kesä, mulla on kuitenkin 2 kesälomaa käyttämättä eli ei siihen kovin pitkää pätkää jää väliin, kun ei palkka juokse.

Kesä menee kuitenkin ihan siivillä, tiedän sen nyt jo!

Viljo on aivan ihastuttava 2 vuotias. Kaikki on vielä hienoa ja innostavaa :) Eilen sai poika mahtavat raivarit, koska ÄITI oli KEHDANNUT mennä tyhjentämään pesukoneen ihan YKSIN! Huutava vääryys, näemmä, desibeleistä päätellen :D Viljo on siis hyvinkin innostunut tyhjentämään pesukonetta, nyt kun osaa sen luukunkin jo avata. "auttaa" on aika paljon käytössä oleva sana.

Pikku mies (ikku mäis) on tosi kova muutenkin höpöttämään, ja suorastaan suuttuu, jollen osaa HETI tulkata mitä hän tarkoittaa. Sanoja tulee koko ajan lisää (issää) ja tässä suluissa Viljon käyttämä ilmaisu samasta (ama) asiasta.

S kirjain on vielä osittain piilossa (kuten isi sanasta), jos S kirjain on keskellä tai lopussa lausetta se tulee, mutta alussa ei :) Poikkeuksena kuitenkin tuo kuuluisa isi jossa edelleen kurkkuäänne kummittelee. Viljo osaa kuitenkin saada itsensä jo hyvinkin ymmärretyksi sanoin, ja jollei ymmärrä hänellä vaan desibelit nousee -eli tyypillinen suomalainen ulkomaalaisten keskuudessa :D

Nyt vaan toivon, että loppuvuosi menee vähemmän sairastellen, kyllä tässä alkuvuodessa on ollut ihan tarpeeksi!

Ihanaa kun kevät aurinko jo paistaa, kohta pääsee jo ulos vähän kevyemmällä varustuksella YES! Mä niin odotan sitä, että pojat voi vaan kaapata mukaan päällysvaatteissa, ettei tarvi pukea sen tuhannen pipoa ja hanskaa :)