Ajattelin silloin neuvolassa, että mitäköhän meille mahtaa tarkoittaa tiheän imun vaihe. Nyt tiedän. Meillä se tarkoittaa, joka toinen tunti molemmat tissit tyhjiksi ja päälle vielä tutti... Tätä on nyt jatkunut pari iltaa klo 16-22 onneksi sentään yöllä on mennyt sen normaalit 2 tuntia.

Ilmeisesti myös joku "läheisyys" vaihe meneillään ja siksi syli on lähinnä ainoa paikka missä viihtyy. Yölläkin pitää ottaa rinnan päälle nukkumaan mahalleen, niin rauhoittuu. Yleensähän hän ei ole pitänyt mitään suurempia huutoja, mutta nyt on myös sen suhteen ollut pari yötä vähän rauhattomampaa.

Varmaan omalta osaltaan vaikuttaa se, että nenä on taas enemmän tukossa. Aamulla oli ihan tukossa, ja yölläkin ikävät räkäjojot meni hissin lailla ylös alas. Noi on sen verran syvällä, että niistäjällä ei niihin ole mitään arpaa. Niimpä me on käyty aamuisin jälleen "nenänavaussuihkussa" ja sillä tavalla on niistäjälläkin saatu jälleen pyydystettyä jonkun verran tuota inhottavaa limaa ja kuivunutta räkää.

Silmät jatkaa edelleen rähmimistään. Tosin, pysyvät nykyään pidempiä aikoja putsaamisen jälkeen siisteinä, että toivottavasti ne kyynelkanavat sieltä alkaisivat aukeamaan.

Neuvolan täti sanoi, ettei noille silmille tehdä mitään ennen vuoden ikää. Siihen mennessä niiden pitäisi aueta itsestään, kasvun myötä. Jos sitten edelleen jatkavat rähmintää, voidaan ne operoida auki. Tämä on kuitenkin erittäin harvinaista, eli toiveissa on, että jossain vaiheessa olisi "pelittävät silmät".

Huomenna onkin mulla lopputarkastus, eli saadaan tuomio onko tuosta "vehkeestä" enää mihinkään :D Ensi viikon tiistaina on taas Viljolla 2kk neuvola, että siellä kuullaan jälleen nuo kriittiset mitat...

Mulla on muuten imperiumin vastaisku tuolle kitinälle iltaisin... Tänään solmin ekan kerran, ja tuotekehittelyä (harjoitusta) tuo vielä vaatii, että liinan saa oikealle kireydelle ja korkeudelle. Aamukokeilussa poika ainakin nukahti ihan muutamassa minuutissa, ja keikkui liinassa mukana kun leivoin pullataikinan :) Tosin liina oli aivan liian löysä, eli ensi kerralla pitää kiristellä vähän tiukemmalle, lapsi valahti pikkuhiljaa niin, että löytyi tissien välistä (eli tosi alhaalta nykyään :D)

Itsensä kuvaaminen on muuten tosi vaikeaa :) Peilin avulla päästiin kuitenkin jonkunnäköiseen lopputulokseen. Tuon solmun olen katsonut KantoLiinakanavalta, ja sen näytti myös kädestä pitäen Viljon kummi, jolta myös tuo liina on lainassa -siitä siis tuo tosi epämiehekäs väri :) Tuo sidonta on sen verran helppo, että minäkin opin sen kerta näyttämisellä. Tosin en tiedä olisinko onnistunut pelkästään noilla kuvilla, tässä on nyt kuitenkin käytössä pelkästään imetysaivot...

1268303127_img-d41d8cd98f00b204e9800998e