Huom! Herkille lukijoille: teksti sisältää eritekuvausta...

Viime yö olikin sitten meidän lyhyen historian ensimmäinen ns. valvottu yö -ei vielä sinänsä mikään "ultimate" valvottu, mutta huutoa ja parkua oli enemmän kuin mitä meillä noin normaalisti.

Pojalla oli nokka ihan umpitukossa, ja sitten kun alkoi hengittelemään, niin sittenhän sieltä tuli keltaista limaa ja räkää ja sitten vasta huudettiinkin, kun se räkä tietty meni edes takas kuin pingispallo -ja kun kerran 1.5kk ikäisille lapsille ei ole opetettu niistämisen jaloa taitoa... Yöllä sitten 3:20 tämä sankariäiti kiikutti poika paran alakertaan ja iski niistimen kehiin. Sainkin pyydystettyä kelpo määrän tuota inhottavaa ja untahäiritsevää limaa nenän ulkopuolelle ja saimme taas hetken "lisäaikaa" unelle.

Kunnes totesin, että ei pysty poika vaakatasossa nukkumaan -hetken yritin pitää meidän tyynyn päällä, mutta ei ollut hyvä. Valui pois ja muutenkin siinä kitisi koko ajan. Niimpä sankariäiti rymisteli takaisin alakertaan (ja joka kerta sain murhaavia katseita koiralta, jonka yöunta minä julmasti häiritsin...) hakemaan sitä hytkytyssitteriä... Siinä saa pojan sellaiseen asentoon, että on hieman yläviistossa, jotta pysyy röörit auki.

Siinä hän sitten nukkuikin aamu puoli kahdeksaan, toki itkeskeli kun ei saanut henkeä, mutta kyllä rauhoittui melko nopeasti kun nosti tutin takaisin suuhun. Loppuyön pari tuntia oli myöskin hytkytysvaihde päällä. Olin nimittäin sen verran zombie, että totesin, että pakko on vielä vähän saada nukkua ja kummasti poika vielä sitten vetikin sen extra pari tuntia hytkytyksen voimalla :)

Eli ei voi sanoa, että on niin kovin "hyvin nukuttu" yö takana. Ensi yöksi olen fiksumpi, ja roudaan sitterin, nenäniistimen ja suolatipat jo valmiiksi yläkertaan, että saa koirakin nukkua rauhassa... ;) Koiralla on muuten ihan ilmiömäiset unen lahjat. Vaikka poika huutaisi kuinka, niin alhaalta kuuluu silti kaamean kovaääninen kuorsaus -eli hän ei kyllä pelkästä äänestä häiriinny, mutta sitten kun aletaan kolistelemaan alakerrassa, niin se onkin sitten jo ihan toinen juttu :D

Ihmeen vähän vielä väsyttää, mutta uskoisin, että tänään illalla on aika turhaa mitään kovin myöhäisiä tv ohjelmia kuvitella tihrustavansa. Toisaalta empä mä muutenkaan kovin myöhään valvo :)

Nyt taasen ruuan laittoon, tänään meillä onkin herkkuruokaa, hirvenpaistia ja valkosipulikermaperunoita. Luultavasti teen kyllä paistin pihveiksi, niin valmistuu nopeammin :)