Meillä aloitettiin eilen illalla riisivelli, otos on tästä hetkestä:

1271344947_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Poika veti 60ml yhteen pötköön ilman nikotteluja tai pullon ihmettelyä (ei ole koskaan juonut pullosta) ja sen päälle vielä yhden tissillisen maitoa...

Vaan miten kävi, ei tullut meille pidempiä yöunia ei. Ei nukuttu tuntia pidempään pötköön. Ei ollut ihanaa rauhaa ja tuhisevia ihmisiä makkarissa. Meillä oli tunnin pötköön nukkuva pieni mies, joka roikkuu tississä... *huoh*

Tänään illalla otetaan uusi taktiikka. Annan taas vellin ja sen jälkeen iltaunille. Ja siirto suoraan omaan sänkyyn. Josko se on sitten se maidon haju, mikä pitää hereillä ja herättää pientä miestä?

Tänään on muutenkin päivällä nukkunut tosi huonosti, päikkäreitä vaan puolen tunnin pätkää kerrallaan, vaikka aamupäivällä häntä nukutti tosi hyvin. Aamu yhdestätoista tähän hetkeen kaksilla puolen tunnin unilla... Vähän on väsynyt olo itsellä :)

Nyt viimein nukahti massulleen karmean kiukuttelun jälkeen sohvalle, toivottavasti tulee edes paremmalle tuulelle. Vaippaa vaihtaessa on saanut myös kaksi oikeaa kirkuraivaria -ihan kuin sattuisi johonkin. Johtuisikohan eilisestä rokotteesta? Neuvolantäti sanoi, että siitä voi tulla kärttyinen 6 tuntia rokotteesta, meidän Viljo vaan tuli 24h rokottamisesta... :)

Katsotaan nyt, miten menee. On mulle sentään jaeltu myös hurmaavia hymyjä ja kerrottu päivän polttavia vauvauutisia, valitettavasti vaan gögöguu, ja ööööaahööap ei ihan vielä auennut mulle. Ehkä mä vielä petraan tällä "äiti-vauva" kielikurssilla.

Sellaista täällä, katsotaan miltä päivä näyttää huomenna :)