Eilen meillä oli lääkärineuvola, kun maanantaina tuli komeat 2kk mittariin.

Lukemat näytti: 6845g ja 61,5cm eli komeasti kasvetaan edelleen. Lääkäri kyllä totesi, että ei varmasti ihan rintamaidolla mene tämä lapsi puolivuotiaaksi. Vastasin hälle, että mä annan pojalle perunaa heti, jos vähänkin vaikuttaa tyytymättömältä saamaansa ravinnon määrään. Toistaiseksi kuitenkin poika on tyytyväinen ja on alkanut myöskin nukkua kolmen tunnin pätkiä.

Sunnuntaina oltiin vähän Eurassa Offaamassa, eli ajamassa maastureilla metsässä. Viljo keikkui tietenkin mukana, koska häntä on vähän heikkoa vielä jättää mihinkään pitkäksi aikaa. Eikä hän tuntunut lainkaan valittavan, vaan veti sikeitä hytkyvässä autossa tyytyväisenä. Tämä on lähinnä harjoittelua loppukesää varten, jolloin tarkoituksena on lähteä lappiin ajamaan OffroadTour:a ja siinä vierähtäisikin sellaiset pari viikkoa. Katsotaan nyt tuleeko alustavasta suunnitelmasta mitään.

1268811172_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Istuimen telakka on siis ruuvattuna autoon kiinni, eli minkään näköistä tippumisen vaaraa ei ole. Kuvassa tuo näyttää lähinnä leijuvan ilmassa :) Maastossa ajetaan pääosin pelkällä tyhjäkäynnillä, eli tämä ei ole mikään vauhtilaji :)