Nyt on opeteltu yhteiselämää taas viikonlopun ajan. Selvästi poika jaksaa olla jo puolisen tuntia - tunnin verran hereillä tai ainakin semihereillä. Parin viime päivän aikana on myös alettu tutkia ympäristöä. Lähinnä kiinnostaa lamppu ja tuolin jalka -mutta pääasia kun edes joku kiinnostaa :)

Käväistiin kaupaussa ja lisäksi myös oltiin laskiaistapahtumassa kylläkin vain katsovana osapuolena -koska ei ihan vielä "ikä riittänyt" pulkkamäkeen. Syötiin kuitenkin makoisat pullat ja saatiin vihdoinkin kysytyttyä toisetkin kummit. Eli nyt on kasassa molemmat kummit, tänään on tarkoitus lähteä hakemaan kutsukorttiainekset Tiimarista ja sitten onkin enää lähettämistä vaille :) Pitää käydä ostamassa myös muumipostimerkkejä, niitä nimittäin näytti vielä olevan Siwassa.

Mulla on migreeni alkanut nostaa päätään oikein kunnolla. Nytkin tunnen kun se tuttu tykytys tuntuu takaraivolla, lauantaina juurikin otin parin tunnin vaakatasot, kun ei kertakaikkiaan "pää kestänyt olla pystyssä" jos tämä vielä jatkuu niin tarvitsee varmaan mennä tarkistuttamaan näkö...

Sitteri on edelleen pop :) Tietty myös auto on pop, eli kaikki mikä täristyttää vähän... Eli ihan normaali pikkuvauva ;)

Yöt on edelleen mennyt hyvin, viimeistään puolilta öin meillä on kaikilla taju pois, nyt on tullut uutuutena klo 3:30 herätys (siis kunnon huudolla) mutta ilmeisesti äiti vaan nukkuu sen verran sikeästi, ettei pienemmällä metelillä tunnu tissiä tulevan ;)

Aamulla herätään tasaisesti puoli yhdeksältä, mikä on ihan hyvä, ettei mene koko päivä makoillessa :)

Lopuksi vielä kuvapäivitys, lempipaikasta sitteristä...

1266223893_img-d41d8cd98f00b204e9800998e