Kyllä tämä äitinä olo on sitten ihanaa. Ei voi muuta kuin huokailla, kun tuo lapsonen on NIIN kiltti. Miten voikin olla noin elämäänsä tyytyväinen lapsi! En todellakaan ole koskaan kokenut tällaista vauva-aikaa. Ei vanhemmat sisaruksetkaan nyt sentään noin kilttejä olleet, vaikka en toki mitään "kauhu" vauva-aikaa ole varmasti kokenutkaan.

Tarkoitus ei ole kääntää veistä haavassa, niillä, joilla tilanne ei ole ihan yhtä auvoinen. Lähinnä vain itselle muistiksi -heikoille hetkille, niitäkin vielä varmasti tulee useita :)

Eilen käytiin aamupäivällä tytön kanssa fysioterapiassa. Tyttöhän on siellä käynyt jo vuoden vanhasta eli nyt sitten jo viisi vuotta! Hui kamala! Mistä tulikin mieleeni, ja itselle muistiin, että fysioterapeutille voisi kutaista jotain kiitokseksi näistä vuosista. 

Kotimatkalla poikettiin hakemassa isä työpaikaltaan ja käytiin neljästään syömässä työpaikkaruokalassa lounas. Aikuiset veti kaalikääryleitä ja tyttö valitsi itselleen hernekeiton. Jälkkäriksi pannaria ja kemavaahto+hillo, NAM!

Iltapäivällä lähdettiin taas liikenteeseen, kun ajeltiin Lemuun ostamaan tytölle vihdoinkin isompi turvaistuin (Britax Kid Plus), bongasin Keltaisesta Pörssistä huomattavan edullisen yksilön ja sattui vielä meidän matkan varrellekin :) Tyttö oli siitä tosi ylpeä, ja onhan siinä huomattavasti mukavampi istua kuin liian pienessä Two way Elitessä, mikä nyt vaan on ollut käytössä, kun kirpunkokoinen tyttö siihen on mahtunut... Äidin saamattomuutta siis.

Tämän jälkeen huristeltiin Naantaliin Viljon kummitädin luoksi, ja siellä ehdittiin piipahtaa parin tunnin ajan, jonka jälkeen huristeltiin Raisioon, jossa tiputettiin tyttö kyydistä -lähti isälleen Turkuun.

Sitten ajeltiinkin Viljon kanssa kahdestaan kotiin. Viljo veti pari tissillistä maitoa ja nukahti yöunilleen jo kahdeksalta. Veteli sohvalla unia massullaan puoli yhteentoista ja sitten siirryttiin yläkertaan makuuhuoneeseen. Taas tissillinen ja unta huppuun neljään!!! WOW, tähän voisi tottua, jatka poika samaan malliin :)

Nyt mä jatkan tätä mun energian jakamista johonkin muuhun, kuin netissä roikkumiseen. Täällä surffaamisessa saa nimittäin kulumaan ihan uskomattoman määrän aikaa. Olenkin todennut, että paras tapa on aamulla katsoa "tärkeimmät" ja iskeä koko läppäri kiinni. Muuten tänne tulee koko ajan palattua ja käytettyä "tehokasta aikaa" ihan turhanpäiväiseen :)

Ai niin, ja eilen oli JUHLAPÄIVÄ, mä olen nimittäin ollut nyt 2 vuotta polttamatta tupakkaa!!! En vielä ole keksinyt miten itseni palkitsisin... Toisaalta pitää palkita pian, jos kyse on ruuasta, kun tarkoituksena olis pitää herkuton huhtikuu...