Neuvolassakin tuli käytyä, mutta niin se vaan on, että tämä helle on syönyt musta viimeisetkin rippeet blogin päivitysinnosta :) Lisäksi kun kolme tenavaa tässä on pyörinyt nyt pari viikkoa koko päiväisesti, ei ole mammalla aikaa ihan samalla tavalla notkua koneella. Saatikka, että päivittäisi blogia = keskittyisi hetken siihen mitä koneella tekee :)

Facebook on aivotonta tekemistä, sen lukee vasemmalla silmällä silloin tällöin ja mähän oon myös jossain määrin addiktoitunut kyseisen ohjelman "pelitarjontaan" :) Eli muutamat Villet tässä sivussa "pitää käydä" joka päivä katsomassa...

Nyt tulee niin Villeihin, Facobookkiin kuin muuhunkin ns. sosiaaliseen nettimediaan pakollinen tauko, me nimittäin lähdetään pe-la välisenä yönä ajamaan lappiin ja näillä näkymin palataan kotimaisemiin vasta 8.8. Jos siis kaikki tenavat osaa käyttäytyä edes sen verran, että vanhempien hermo kestää :D Meillä on siis todellinen "perhe matkalla", mukana 3 tenavaa, koira, auto + asuntovaunu.

Viljolla oli myöskin puolivuotis neuvola, lukemat 9810g ja 71cm. Kaveri on tasan 10cm pidempi kuin isoveljensä saman ikäisenä, eli mikään "tumppi" hänestä tuskin tulee...

Uusia taitoja ei ole valtavasti tullut, nyt ilmeisesti hiotaan jo olemassa olevia :) Lattialla möngitään kovasti ja siirrytään siinä sivussa paikasta toiseen. Mutta varsinaista "eteenpäinmenometodia" ei olla vielä kehitetty.

Taidoksi tietty voisi lukea sen, että äiti on syöttänyt soseita pari kertaa niin, että kaveri on istunut syöttötuolissa. Periaatteessa se onnistuu jo, mutta jotenkin istuminen on vielä sen verran huteraa, että hetken kyllä vielä nautitaan soseet sitterissä makoillen. Neuvolan täti sanoi, että istuttaa saa jo, koska istuu selkä suorana, mikä kuulemma on sen merkki, että selkälihakset ovat jo kehittyneet.

Muutenkin ei ollut mitään mullistavaa neuvolan tädillä kerrottavana. Viljo on kuulemma opiskellut hyvin "opaskirjat" kun kaikki taidot oli juuri niinkuin oppaat neuvoo.

Kaipa mä jatkan tuota "matkalle mukaan" listauksen tekoa. Onneks on iso asuntovaunu mukana, minne on hyvä "dumpata" se kuuden viikon määrä tavaraa, jolla kelpo äiti varustautuu viikon reissua varten :D