Meidän pieni poika on NIIN hyvän tuulinen, tai sitten raivoava pieni minileijona...

Sitterin lelut on ääres ihania, hän voi jutella niiden kanssa nyt jo jopa 10min putkeen. Tarttuu jo aika topakasti ankkaan, mutta väittäisin, että edelleen on suurimmaksi osaksi vahinkoja. Ei vielä tartu mihinkään mitä ojentaa, eli treenausta käsien hallinnassa edelleen jatketaan :)

Uusi puoli on tuo huuto. Viljohan on koko ajan ollut erittäin tyytyväinen lapsi, hän ei kitise mistään, ellei ole oikeasti hätä/huono olla. Nyt on ollut pari päivää "ihme kitinää", johon ei oikein olla keksitty mitään järjellistä selitystä. Tänään aamulla taisi kuitenkin syykin löytyä... Ei ne nyrkit taida myöskään mennä sinne suuhun pelkästään vaan siitä "uutuuden viehätyksestä" sieltä nimittäin kuultaa yläikenistä kaksi valkoista viivaa :D Eli hampaathan ne siellä kurkkii!

Vielä eivät tunnu ikenen läpi, että vielä tovi menee, ennenkuin saavat itsensä puskettua ikenen läpi. Tämä tietää siis edelleenkin varmasti jonkun verran itkua ja "hampaiden kiristystä", mutta nyt kun tietää, että sieltä on helmet tulossa, kestää taas muutaman tunnin huutosessiot huoletta. Yöt on toistaiseksi kuitenkin nukuttu ihan ok.

Edellisyönä tehtiin jopa yön nukkumisennätykset (jo oli aikakin!) Viljo nukkui kaksi 4 tunnin pätkää putkeen, joista ensimmäisen omassa sängyssä (!). Söi välissä ja sen jälkeenkin vielä yhden 2h pätkän, eli todellista luksusta :) Edelleenkin olen ollut suhtkoht pirteä, eli ei tuo yöllinen parin tunnin välein (normaalisti) heräily ainakaan vielä ole verottanut mun yöunta -mulla kun tunnetusti on hyvä unenlahjat :D

Ensi viikon keskiviikkona onkin sitten 3kk neuvola, taas kuullaan mitkä on päivän lukemat ja taitaa se täti tuikata jonkun piikinkin -voin vaan kuvitella miten "murhaavia" katseita saa täti Viljolta osakseen sen tempun jälkeen...