Meillä elämä on melko "urautunut" uomiinsa, mikä on tosi kivaa. Edelleen Viljo on rauhallinen ja kiltti vauva, joka ei turhista kitise. Aina jos miehellä on itku, niin varmasti tietää, että joku on vialla. Väliajat jokeltelee ja killittelee hyvän tuulisena.

Rytmiä on tullut myös öihin, ja ne tunnin välein syötöt on onneksi (ainakin toistaiseksi) taakse jäänyttä elämää. Nyt on alettu pidentää syöntiväliä varsinkin öisin, ja muutamana yönä on jopa päästy huimaan 3,5 tunnin unipätkään! Wow, Viljolta tuo on jo tosi paljon... Eilen tehtiin päikkäriennätys. Kaveri veti unta kuulaan 3h15min! Nukahti auton turvaistuimeen ja jatkoi siinä uniaan kotiin tultuamme, kun en alkanut mitenkään siitä ottamaan pois. Avasin vaan turvavyöt, ettei mahdollisesti kiristäisi. Siinä sitten vielä nukkui olohuoneen lattialla yli kaksi tuntia :)

Siitä kun heräsi, niin olikin kova nälkä!

Mulla on ollut jotain ihme energiapiikkejä viime aikoina :) Eilen piti vain olla, niin jopas intouduin (ihan huomaamattani) siivoamaan yhden keittiön "ryjäkaapeista" ja siinä samalla löysin uunin puhdistusainetta. Sen enempää asiaa miettimättä suihkin tökötit uuniin ja jätin vaikuttamaan. Sinänsä ihan hyvä, koska jos olisin asiaa yhtään harkinnut tai miettinyt olisi varmaan jäänyt odottamaan parempia aikoja. Tuo uunin puhdistus on nimittäin keittiö varmasti kamalin homma. Kyllähän sen aineen sinne huiskii, mutta se pois hinkkaaminen ja peseminen -YÖK! Eikai se muuten niin paha olisi, mutta se asento missä joutuu känittämään on ihan hirvee. Niska oli jumissa jo ekan 3 min jälkeen, mutta nyt on työ tehty, ja uuni kiiltää hienosti :)

Kaapit joutuu muutenkin nyt tulilinjalle, kun kerran alkuun pääsin. Ihan uskomaton määrä on ihmisellä tarpeetonta tavaraa "jos joskus tarvii" Nyt alkaa olla tässä taloudessa kaapeissa marinoituneena 2 vuotta tavaraa. Pidän sitä aika hyvänä merkkinä tavaran tarpeettomuudelle -jollei sitä ole tarvittu, niin tuskin tarvitaankaan... Varmaan nuo telkkarista tulevat "ehosta talosi myyntikuntoon" ohjelmat on tartuttanut muhun jotain :)

Keväinen aurinko paistaa ihanasti (varmaan myös osasyyllinen tähän siivousintoon :D) mutta täällä päin ei ole vaunujen kanssa vielä vähään aikaan mitään asiaa. Aamulla on liukasta ja iltapäivällä on sohjoa niin paljon, ettei vaunujen kanssa pääse mihinkään. Seuraavaksi on sitten sitä kuralöllöä joka paikassa, että me varmaan päästään vaunuilemaan seuraavan kerran juhannuksena :D

Viljo on alkanut selvästi heiluttelemaan käsiään terhakkaammin, eli alkaa pikku hiljaa ymmärtää, että niitä voi oikeasti hallita. Tänään sai jo vahingossa sitterikaaressa olevan lelun pesulapusta kiinni. Uskoisin, että enää on viikoista kiinni, kun aletaan oikeasti tarttumaan tavaroihin tarkoituksella.

Me siis jatketaan tätä seesteistä vauvaelämää ja nautitaan täysin siemauksin!

1269421570_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

1269421667_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tässä myös isoveli ylpeänä :)

1269421707_img-d41d8cd98f00b204e9800998e