10.7.2011 klo 11:34 se sitten tapahtui, eli meidän pienimmästä tulikin kertaheitolla "nobody" :D Viljosta tuli isoveli ja samalla myös kolmanneksi vanhin, mikä ei kuulosta yhtään niin raflaavalta kuin nuorin tai vanhin ;)

Toinen yhteinen poikamme näki siis päivänvalon :)

Sairaalaan lähdettiin klo 7 paikkeilla, vedet meni 3:30 ja supistelut alkoi todenteolla "pahenemaan" 5 eteenpäin.

Vielä kun kotoa lähdettiin ennen 7, ei oikein ollut vielä ns. paha olla ollenkaan, mutta kun kerran vedet oli mennyt, niin TYKS:stä on ohjeistus tulla "samantien paikalle". Klo 8 kun oltiin TYKS:ssä ei enää ollutkaan "niin hyvä olo" ja 11:34 poika jo syntyikin. Nopeasti meni siis loppuvaihe, mutta silti jäi ihan hyvä muistot, mikäli nyt viikon jälkeen vielä niin voi sanoa :) Maanantaina me jo lähdettiinkin kotiin LYSY synnytys kuulemma (kaikkia hienoja termejä nykyään...). Uusinta uutta oli se, että vauvoja ei enää kylvetetä lainkaan synnärillä. Tuntui jotenkin vähän hassulta, mutta selitys sinänsä vaikutti ihan järkeenkäyvältä -sokeriarvot ja lämmöt pysyy parempina kun ei kylvetetä.

Nyt täällä siis totutellaan yhteen uuteen tulokkaaseen, joka ainakin ensimmäisen viikon jälkeen on osoittautunut ihan samanlaiseksi kuin jo ennen syntymää -eli rauhallinen ja ei turhista hötkyile :) Yhteiskuvaa ei vielä ole, siispä on tyytyminen tähän 3pv vanhaan pienimpään pelkästään.

1311007659_img-d41d8cd98f00b204e9800998e