Noh juupa juu, olishan se pitänyt arvata, että heti rankastaan, kun menee "kehumaan" jälkikasvua :D

Viime yö oli ihan risa, tämä koko päivä on kiukuttu (hereillä oloaika nyt kuitenkin) ja tosin on nukkunutkin muutamat ihan komeat unipätkät.

Kiitän itseäni mukavuudenhalusta, ja siitä, että sattui kaverilla olemaan "edullisesti" tarjolla, nimittäin Fisher Prices "tärinäsitteri" tuollaisen linkin löysin. Käytännössä siinä on siis nappula, josta aloittaa sellaisen vienon värinän. On muuten tänään ollut ainoa paikka jossa on saanut jätkän hiljaiseksi ---> unten maille. Nytkin tuossa tuhisee vieressä ja tutti menee sitä rataa, että vatsaa kipristää, mutta ei sentään ala itkeä.

Muuten, tänään on tyhmä ollut myös äiti -siis sen normaalin isin lisäksi. Viime yönä kiljuttiin tosiaan sinne lähemmäs puoli kahta, eikä oikeastaan mikään ollut hyvin. Taas tuli todistettua, että vaikka mitä kommervenkkejä käytät niin vanhassa vara parempi. Kun olin kuluttanut makkarin lattiaan uraa, hyssytellyt istuen sängyssä, hyssytellyt mahallaan oman mahan päällä, hyssytellut koukussa olevien jalkojen päällä jne. jne. Lopulta luovutin ja annoin vaan olla sängyssä vierellä ja nostin tuttia tasaisesti suuhun aina kun tipahti ja silittelin selkää. Siihen se sitten jossain vaiheessa oli nukahtanut. Koska seuraava kellonlyömä mihin havahduin (siis karjuntaan, että tissi tänne...) oli 3:34 eli parisen tuntia oli hupsista heijakkaa kulunut :)

Tosiaan, jos tuo(kin) huuto jää tuohon, niin voin olla tyytyväinen, että ei vielä ole mitään "äiti on vähän väsynyt, kaurapuuroon tungin suolat sokerin sijaan" tyyppistä ratkaisua. Katsellaan miten nämä mahavaivat edistyy. Sinänsä on tosi hassua, että nyt yhtäkkiä alkaisi massu vaivata, kun en ainakaan omassa ruokavaliossani ole muuttanut mitään. Noh, toivottavasti on vain jotain ohimenevää ja menisi ohi :) Isännälle kun noi alkuyön tunnit olisi nukkumisen kannalta tosi tarpeellisia, ei nimittäin iskää paljon lämmitä, että me sitten nukutaan aamu puoli yhdeksään, hän kun joutuu lähtemään "vähän" aikaisemmin töihin :D

Jaahas ja meitin pikku purjo alotti taas huudon, että mä lähden taas kuluttamaan tällä kertaa uraa tähän olkkarin ja keittiön väliin... :D