Tänään pienin kävi neuvolassa ja mitoiksi saatiin 4460g ja 55cm eli hyvin kasvaa :) Isi oli onneksi muiden kanssa kotona, niin päästiin ihan yksinään ihmettelemään sijaisneuvolantätiä.

Meillä talonmaalausprojekti jatkuu, tänään alkoi vähän huvittaa syöttäessäni Pienintä: ikkunasta kuului miehen ääni: "onko sulla tilanne päällä?" Minä: "No joo, tää roikkuu tississä" Mies: "okei, kun kerkiät niin viitsitkö tulla renkkaamaan tota nosturia, mä en pääse mihinkään" :D Noh, mä sitten laskin vauvan sitteriin (Viljo oli päikkäreillä) ja menin "pelastamaan" rakkaan aviomieheni kavalan nosturin kynsistä. Onneksi sentään oli vain katon rajassa, ettei ihan 20 metrissä sentään :) Nyt on niin kiva maalauskeli ja mies meinaa saada talon jo tänään maalattua, saa nähdä miten käy.

Eilen illalla jo sovittelevaan sävyyn sanoi, että josko silloin isyysloman aikaan mentäisiin johonkin, kun ei hän täällä kotona osaa olla tekemättä mitään. Totta, kyllähän se on tässä jo kohta 4 vuoden aikana huomattu, rakas siippani ;) Eli katsotaan nyt mihin koloon saadaan "sovitettua" se miehen vapaa (töitten puolesta) ja sitten kyllä ollaan hetki pois kotoa, jotta miehenkin aivot saadaan vähän nollattua. On ollut vähän paljon kaikkea projektia viimeaikoina, ja mieshän on myös sitä tyyppiä kun ei vaan osaa olla. Mietinkin tuossa, (kun oli vähän "selvempi" kausi näistä imetyshöyryistä :D) että me ollaan vähän kumpikin näitä suorittajatyyppejä ja kiukku tulee kun ei jotain saa "rauhassa tehtyä" :O) Ilmankos jossain kohtaa aina meinaa kiehahtaa -vaikkei toinen tee mitään "tahallaan" :)

Pitää vissiin tehdä tuonne reunaan blogiin oma laatikkonsa myös tälle nuorimmalle, kunhan kerkiää :) Varmaan "illan pimeinä tunteina" nämä päivän melkein 2h meneekin tuolla naamakirjassa päivittelyyn ja firman sähköpostien lukemiseen. Niin ja siis sitten on vielä ne normaalit kotityöt :D Mutta en valita, on tämä niin ihanaa kun ei tarvitse toisaalta olla töissä, eikä mennä sen enempää kellon mukaan!

Viljokin alkoi nukkua 7:30-8:00 asti aamuisin, kun siirrettiin meidän sänky pois hänen huoneesta. Pienimmälle ajattelin laittaa tuon matkasängyn myöskin "omaan tilaan" vintin eteiseen, josko on samanlainen kuin isoveljensä, että kaipaa vaan "own spacea" sitten kun jotain jostain ymmärtää. Nyt pienimmälle tuntuu riittävän lämpö ja tarpeeksi tiukka paketti peitosta ympärillä, jos vaan massu on täynnä -niin unta riittää :) Hyvä niin, massuvaivoja ei ole kuin muutaman kerran päivässä ja näistä me kyllä selvitään helposti hytkyttelemällä sylissä.

Eli kaikki on Seesteentymässä täällä kotirintamalla. Niinhän se on, että jahka asiat alkaa rullaamaan, alkaa myös tuntua siltä, että tästä selviää kumminkin :D

Ristiäiset pitäisi varata ja sitten alkaakin pikkuhiljaa suunnittelemaan niitä... Lisäksi pitäisi ratkaista tuo 1,5veen hoito... Me ei VOIDA antaa pois Viljon tosi hyvää hoitopaikkaa, koska sitten on pelkona ensi vuonna, että joudutaan viemään molemmat hoitoon melkein 30km suunta (!) päähän. Nyt on hoitopaikka naapurikylässä n.10km suunta. Ei ole helppoa tämä kuntaliitosten aika vanhemmillekaan!

Pyörittelen ajatusta, jos Viljo olisi 3pv viikossa hoidossa vajaa 5h, mutta aikataulutus on tämän suhteen vielä vähän kesken. En oikein keksi miten saan tuon toimimaan niin, että nukkuisi päikkärit sängyssä, ja kuitenkin mies hakisi pois hoidosta. Veisin vasta isosiskon taksikyydin tultua hoitoon -eikä siitäkään tiedä ennenkuin parin viikon päästä, että mikä mahtaa olla aikataulutus tänä syksynä sen suhteen. Eli miettimistä riittää myös näissä juoksevissa asioissa, mutta nyt tuo pieni pötkylä on sitä mieltä, että "ruoka aika" :)

Tässä pari viimeaikaista otosta kesälomareissulta 2 yötä poissa kotoa:

Tää haluaa koko ajan katsoa, mitä kuvia näkyy... :)

1311843066_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

1311842871_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Uudet uikkaritkin tuli testattua

1311842941_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Ja lisäksi vielä Pienin totutteli matkasänkyyn -sitteri kun unohtui kotiin, ja tuo oli ainoa paikka missä oli turvassa isoveljen "ylenpalttisilta" suukotuksilta

1311842928_img-d41d8cd98f00b204e9800998e